Baansuantakeaway

Thai Matvagn med autentisk thaimat 'Baansuantakeaway Styled' som står intill R62 vid " Gustav i Ransby" , gamla matvarubutiken. 

Vi som driver den är Jeab, som är född i Thailand men hittat hit till underbara Klarälvdalen och Emma som är inföding och tidigare drivit Spishyllan i Branäs.

All kött och kyckling som vi serverar är från svenska gårdar. 

​​​​​​​Vi erbjuder

- Online beställning för avhämtning på plats, 

- Beställning vid vagnen. ( Vissa tider kan det ta lite tid)

- Hemleverans vid online bestilling innan kl.17

* Vi tar även emot större beställningar. kontakt oss på mail.

 Vi erbjuder även catering/ egen kock ( trad. "svensk" mat) till fester och liknande evenemang!   kontakt oss på mail. (Bilder av mat från spishyllan)

Baansuan Takeaway 

ransbyvägen 29 Sysslebäck 

kontakt@baansuantakeaway.se

Beställning

När du slutfört din beställning skickas en orderbekräftelse till din e-postadress.  I bekräftelsen finner du alla uppgifter om rätterna och pris. Ett nytt mail kommer om tid maten kan hämtas.

Hämta gärna maten vid överenskommen tid. Vi ansvarar inte för kvalitén på maten om den tiden överskrids.

- Hemkörning mellan kl.18:30-19:30 till närområdet , (Ransby, Likenäs, Sysslebäck, Vingäng och Branäs). Gör då din beställning innan kl 17. Kostnad för frakt tillkommer. Betalning kan göras med kort eller swish vid leverans. 

Priser & Varor

Alla priser i webbutiken anges i SEK och är inklusive 12% moms.  Vi reserverar oss för eventuella tryck- och skrivfel i exempelvis prisuppgifter, kampanjer, eller produktuppgifter som kan uppstå i webbutiken samt uppenbart felaktiga priser och förbehåller oss rätten att justera priset.


Ångerrätt

Lagen om ångerrätt gäller inte på take away av mat och livsmedel

Betalningalternativ

- Vi tar emot betalning på Swish eller Kort, Ej kontant!  Betala på plats vid upphämtning. 


Reklamation

Har det blivit nåt knas med er beställning så maila oss gärna direkt så hjälper vi gärna till att rätta till felet. Skriv ditt telefonnummer i mailet.